Avoimet työpaikat

Rekry

Liity mukaan luomaan parempaa tietoverkkomaailmaa hyvässä seurassa! Mielenkiintoiset projektit, kilpailukykyinen palkkaus ja erinomainen työyhteisö odottavat sinua.

Vuoden 2024 kausityö/kesätyöpaikat on täytetty. Voit kuitenkin jättää avoimen hakemuksen ja tiedustella mahdollisista muutoksista tai vapautuvista paikoista.

Suunnittelija

Haemme suunnittelijaa valokuituverkkojen rakentamisprojekteillemme
Vantaa
Kokoaikainen
Suunnittelija

Dokumentoija

Dokumentoija Vantaalla sijaitsevaan Back Officeemme!
Vantaa
Kokoaikainen
Dokumentoija

Lupakäsittelijä

Lupakäsittelijä Vantaalla sijaitsevaan Back Officeemme! Työtehtäviisi lupakäsittelijänä kuuluvat mm. kaivuu- ja sijoituslupien valmistelu, käsittely ja hakeminen sekä yhteydenpito eri kuntien lupaviranomaisiin.
Vantaa
Kokoaikainen
Lupakäsittelijä

Valokuituverkon teleasentaja

Teleasentajan työtehtäviin kuuluu valokuitupäätelaitteiden asennus, kuitujen jatkaminen, valokuitukaapelin puhaltaminen mikrokanavaputkiin sekä toteutusten suunnittelutyöt. Perehdytämme työntekijät aina, joten aiempi osaaminen ei ole välttämätöntä.
Etelä-Suomi
Vakituinen
Valokuituverkon teleasentaja

Valokuituverkon maanrakentaja

Valokuituverkon maanrakennustyöhön kuuluu pientaloalueiden sekä taloyhtiöiden pihalla tehtävät kaapelin kaivuutyöt. Työt toteutetaan pääosin kevyemmällä kalustolla, kuten kaapelisahalla, täryauralla tai ketjukaivinkoneella. Työllistämme myös kaivinkoneenkuljettajia pienempien, muutaman tonnin koneiden, ajamiseen. Kaivinkoneenkuljettajilta vadimme aiempaa osaamista.
Etelä-Suomi
Vakituinen
Valokuituverkon maanrakentaja